social icons

search

more from the blog

Outfitpost: A summer datenight.

Outfitposts, artikelen die zo leuk blijven om te maken! Vandaag heb ik er weer een, met het 'thema' een datenight. Je kent het wel, een zomerse avond met heerlijk weer. En je gaat totaal onverwachts nog wat leuks doen, een wandeling op het strand en een ijsje eten, een terrasje pakken of naar de bioscoop gaan. Iets casually, daar is dit de perfecte outfit voor.

Het is een vrij simpele outfit, maar toch leuk en wat details. De kleuren komen ook weer terug in de outfit, iets wat ik altijd erg leuk vind om te zien. Het is een outfit die gemakkelijk aan kan naar verschillende gelegenheden, comfortabel en niet al te veel gedoe. Een handig tasje voor het nodige zoals een sleutelbos, mobiel en wat klein geld. Makkelijke instapschoentjes, geen gekke hoge hakken of kleurrijke sneakers. Basic is the key! Ik vind zelf het broekje erg leuk, lekker veel scheuren. Helemaal top, dit is toch nog steeds echt wel een trenddingetje. Een hele leuke outfit voor op een zwoele, zomerse avond!


Wat vind jij van deze outfit?

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands