social icons

search

more from the blog

Review: Action Max&More highlighter palette.

Action is erg goed bezig met z'n eigen merk make-up! Onlangs verschenen er ineens twee nieuwe make-up paletten in de schappen, wat exacte dupes lijken te zijn van de Anastasia Beverlyhills glow kits. Jammer genoeg trof ik alleen de koelere variant aan, maar die met warmere tinten wil ik ook echt zeker gaan scoren. Zes redelijk grote pannen met highlighter in een palette, waardoor je lekker af kunt wisselen. Helemaal top, maar zijn ze die €2,49 wel waard?


Ze zijn er in twee varianten, een roze doosje met warme tinten en een blauw doosje met koele tinten. De doosjes zijn er vrij goedkoop uit, maar ik verwacht ook niet veel voor € 2,49. Toch vind ik het erg wel veel belovend uitzien, omdat je door de verpakking heen de glow eigenlijk al kunt zien. Het is toch echt wel mega shiney. Action gaat vooruit, alle kleuren hebben namelijk zelfs NAMEN! Ja je leest het goed, ik was half in shock toen ik dat zag. De Action is goed bezig!

De paletten zijn gemaakt van heel goedkoop en buigzaam plastic, je hebt meteen het idee dat je niet een duur palet in handen hebt. Maar qua formaat vind ik hem wel erg prettig. Het palet is vrij dun maar wel groot genoeg zodat de pans ook wat groter zijn en je er makkelijk met de kwast in kan, dat vind ik zeker een pluspunt. De poeders zijn vrij poederig en geven heel veel product af, daar moet je wel even rekening mee houden voor je iets té enthousiast met je kwassie aan de gang gaat! Even om rekening mee te houden, maar juist fijn aangezien je dan langer met het product doet en je niet eerst een uur bezig bent met het opbouwen van de pigmentatie.

Swatches
Van links naar rechts zie je hier de kleuren rij 1: Angel White, Subtile Tundra, Purple Shadow & Rij 2: Pale Marble, Peaceful Calm en Muld Marble. Alle kleuren zijn wel heel erg koel, wat het wel minder draagbaar maakt dan warmere tinten highlighters. Hangt ook wel van je ondertoon aan, maar zelf zou ik de Puprle Shadow highlighter niet vaak gaan gebruiken overdag.

Mijn mening
Ik heb het palette met verbazing zitten swatchen, wat een pigmentatie zeg! Wel was het echt onwijs poederig wat je ook wel op de foto kunt zien. Jammer, maar door de prijs ook eigenlijk wel te verwachten. Verder brengt het wel gewoon makkelijk aan, zonder meteen overal op je gezicht glitter en glans te hebben. Wel vind ik het jammer dat in sommige tinten hele grove glitters zitten en dat vind ik niet echt mooi. Maar alsnog is het voor die prijs een dikke aanrader, ik ga echt die andere nog halen! 

De highlighter palettes van Max & More kosten €2,49 en zijn te koop bij de Action.

Reacties

 1. Jammer dat het zo poederig is, maar voor die prijs kun je inderdaad niet heel veel verwachten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik vind hem ook zo mooi. Inderdaad jammer van de grove glitters af en toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een pigmentatie zeg. Heel leuk dat de Action voor zo'n prijsje zo een mooi en uniek palette uitbrengt. Ik vind het hele toffe kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hij is zo mooi! Ik ben een groot fan! Niet voor alledaags gebruik maar zeker een topper voor in je stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi palette, pigmentatie valt me ook niet tegen. Dat het wat poederig is neem ik op de koop toe, helemaal voor deze prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een koopje zeg voor zo'n grote pigmentatie! Zeker leuk voor een feestje en al helemaal voor dat geld! Dan neem ik het poederige wel voor lief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor de prijs is dit mooi highlighter palette. Ik heb de andere variant gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik vind 'm mooi! Hoewel het roze variant mijn favoriet is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er echt prachtig uit voor die prijs ook. Roze vind ik dan het mooist <3

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands