social icons

search

more from the blog

Zomerse favorietjes van Balea.

Met vakantie naar Duitsland gaan betekend natuurlijk een bezoekje aan de DM brengen. Ik kan zelfs zeggen dat een van de main reasons waarom we naar Duitsland gingen het DM shoppen was. We wonen helemaal aan de andere kant van Nederland waardoor het meer dan drie uur rijden naar de dichtbijzijnste DM drogisterij is, maar tijdens dat ene bezoekje heb ik toch wel genoeg ingeslagen voor het hele aankomende jaar. In dit artikel laat ik jullie drie producten zien die ik kocht, echt top producten voor de zomer. Stuk voor stuk zijn het alle drie echte favorietjes geworden. Budgettoppers die ik je aanraad!


De verpakkingen alleen al, het schreeuwt echt zomer. Alle drie de producten zijn ook Limited Editions, wat best wel balen is. Van het volumepoeder en de douchepeeling heb ik twee verpakkingen meegenomen, maar van de heerlijke spray-on body lotion heb ik geen back-up meer. En die is al wel bijna op. Ik geef van alle producten kort mijn mening, maar dit is geen uitgebreide review. Mochten jullie de mogelijkheid hebben om ergens deze zomer nog naar de DM te gaan, zeker doen! Op dit moment hebben ze heerlijke LE's, prachtige producten voor goede prijsjes.

Balea Duschpeeling Sommerliebe 200 ml - €1,45
Dit product kocht ik vooral omdat ik afgelopen december, toen ik met een schoolexcursie naar Keulen ging en bij de DM o.a een  mint en mandarijnen douchepeeling kocht, helemaal verliefd werd op het product. Jammer genoeg verkopen ze die variant niet meer, maar toen ik op zoektocht was, vond ik wel deze Sommerliebe LE. Peelings vind ik in de zomer altijd erg fijn, door de lichte scrubdeeltjes in het product verwijder je de dode huidcellen die je bruiningsproces in de weg zitten. Hierdoor word de huid super zacht, heb je prachtige beach benen en kun je heerlijk de zon in. Deze douchepeeling heeft een heerlijke meloenen geur, wat mij echt doet denken aan de zomer. Genieten, zelfs op een regenachtige dag in augustus. Ik ben blij dat ik dit product dubbel gekocht heb, douchepeelings zijn altijd goed.

Balea Styling Puder Volumen 10g - €1,45
Een volumepoeder voor in het haar met een lekkere zomerse en exotische geur. Met volumepoeder kun je ongelooflijk lang doen, ook al zit er dan 'maar' tien gram product in. Dit magische poedertje zorgt ervoor dat je haar echt veel meer volume en body krijgt. Maakt van een badhair day weer een vrolijke bedoeling met een geur van kokos en ananas. Perfect voor stijl en dun haar zoals ik zelf heb, hiermee lijkt je haar echt veel dikker en kun je veel meer en betere kapsels maken. Breng een beetje poeder aan bij de haarwortels en masseer dat goed in. Het haar voelt wat stugger aan en zit veel volumineuzer. De goedkoopste volumepoeder die ik ooit gebruikt heb, maar zo fijn en doet precies wat het moet doen! Handig voor alle leuke festivalkapsels. 

Balea Körperlotion Mango Hibiskus Spray-on 150 ml - €2,75
Balea spray-on body lotion geeft onmiddellijk hydratatie en laat op de huid een fluweelzacht gevoel en soepele huid op een snelle en handige manier achter. Voedt de huid enn trekt snel in: Door de spray maak je snel en eenvoudig gebruik van body lotion. De formule met arganolie en aloë vera geeft onmiddellijk vocht zonder vet of plakkerigheid. Met een fruitige mango en hibiscus geur, de perfecte huidverzorging voor elke dag. Lichaamsverzorgingsproducten kunnen soms enorm lang plakkerig zijn, echt een laagje op de huid achterlaten. Dit product trekt mega snel in en je kunt doordat het in sprayvorm is super makkelijk doseren en aanbrengen waar jij wilt. Ik ben echt super verlieft op deze geur geworden, ik had echt veel meer back-ups moeten kopen! Zo balen, dit is de fijnste spray-on bodylotion die ik ooit gebruikt heb, helemaal voor die prijs.

Ik ben mega goed geslaagd tijdens dat tripje, met meer dan 40 Balea producten verliet ik de winkel, en het leuke is dat het mij maar €45 kostte. Ik ben mega fan van het merk Balea en heb er nu echt een flinke voorraad van staan, gek genoeg zou je denken dat dat op z'n minst voor 5 personen is.. maar nee, allemaal voor mij. En dat terwijl ik maar een lichaam heb! Ik ben alle producten aan het proberen en gebruiken, mochten jullie geïnteresseerd zijn in meer Balea artikelen, laat dat dan zeker weten!

Reacties

 1. Wooooow zoveel geshopt! Maar wel echt goedkoop:-) fijn om altijd koopjes te kunnen scooren!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow. Dit is een ware Balea heaven, haha! Wat heb je veel gekocht zeg. *jaloers*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat heb je veel geshopt zeg. Het zijn ook echt heerlijke producten. Ik moet ook gauw weer eens heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De producten klinken zo lekker! Ik moet echt snel weer eens naar een DM toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind Balea ook een fijn merk. De spray-on body lotion heb ik nog niet geprobeerd, misschien wel maar eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wow dat zijn wel erg veel producten haha!
  De peeling lijkt me wel erg lekker, en vooral de geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh...woow...wat heb je veel van dit merk. Als ik naar Duitsland ga, ga ik dit merk ook kopen. Maar wanneer ga ik naar Duitsland, dat is de question :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, dat is veel. Blijkbaar een erg geliefd merk dus. Moet het ook maar een keer kopen dan.
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands