social icons

search

more from the blog

The Body Shop Vanille Pumpkin.

Deze spooktaculaire tijd van het jaar heeft zoveel moois te bieden. Denk bijvoorbeeld aan snoep, vreugdevuren, verkleedpartijen en natuurlijk de The Body Shop special edition! Ik ontving totaal onverwachts een pakketje van mijn favoriete merk, hoe tof! Het angstaanjagende feestseizoen staat weer voor de deur en om halloween te vieren lanceert TBS de special edition *tromgeroffel* Vanilla Pumpkin bodycare-lijn! Ik ontving totaal onverwachts een pakketje van The Body Shop. Ik had op social media wel wat van deze collectie voorbij zien komen, maar had nooit gedacht dat het ook een LE in Nederland zou zijn, aangezien we Halloween nou niet echt mega groot vieren. Super leuk!

Wat heeft pompoen met halloween te maken?
Een hele kleine geschiedenisles tussendoor.  Funfact, want waarom hoort pompoen nu bij halloween? De welbekende pompoen-lantaarns kennen hun oorsprong uit Ierland. Hier werden ze gebruikt tijdens het Samhain Festival. Waarmee de transitie van het zonnige zomer seizoen naar de donkere winter gevierd werd. Kaarsen in uitgeholde pompoenen boden een extra lichtpuntje aan hen die langs donkede paden door de nacht reisden.

De special edition Vanilla Pumpkin range, geïnspireerd op vers gebakken lekkernijen bevat een geweldige mix van herfstachtige aroma's. Het heeft een typische pompoen-geur, vanille uit Madagascar, en tonen van tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop. Deze heerlijke collectie is bovendien 100% vegetarisch en twee van de producten zijn zelfs 100% veganistisch. Genieten zonder schuldgevoel!

 • The Body Shop Vanilla Pumpkin special edition Shimmer Mist €19 
 • The Body Shop Vanilla Pumpkin special edition Showergel €7
 • The Body Shop Vanilla Pumpkin special edition Body Butter €16
 • The Body Shop Vanilla Pumpkin special edition Handcrème €5,50

"Onze reukzin is nauw verbonden aan ons vermogen om herinneringen op te roepen. Zelfs onze vroegste herinneringen. Er is wetenschappelijk aangetoond dat de kracht van vanille meer goede dan slechte herinneringen vormt. Ook is gebleken dat de geur van vanille stress en angst vermindert en ons kalmer maakt.
- Jennifer Hirsch, Beauty Botanist voor The Body Shop

Ik vind beide producten echt super lekker ruiken. Vooral de body butter vind ik mega fijn. Niet zo gek, omdat ik alle body butters van The Body Shop eigenlijk geweldig vind, ik heb er nu zo momenteel 12 in mijn lade staan. Liefde! Toch gek om er nu eens een niet zelf aan te schaffen, maar gewoon als cadeautje te krijgen, in plaats van snoep zullen we dan maar zeggen? ;) 

De producten maken de huid super zacht, laat je heerlijk ruiken naar pompoen en vanille, de geur blijft echt mega lang hangen! Als ik 's avonds me er helemaal mee insmeer, ruik ik de geur nog steeds subtiel als ik de ochtend daarna opsta. Ja, dit zijn beide producten die ik echt op ga maken. Ik vind de geur echt herfstachtig, en brengt me helemaal in de stemming. Daarnaast vind ik de verpakkingen ook super schattig, hier kan je toch minuten lang naar blijven kijken? Ik vind het helemaal leuk. Normaal gebruik ik niet zo snel handcréme, maar omdat dit een handige meeneem-verpakking is, belandde hij in mijn tas en heb ik hem al meerdere keren gebruikt. Perfect voor het gure weer wat er sneller dan je denkt aan zit te komen.

De producten uit de Vanilla Pumpkin lijn zijn vanaf oktober verkrijgbaar.

*Bevat items die ik ter review ontving

Reacties

 1. Jaaaa ik wil deze denk ik!!! Ga zo naar de winkel..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG, deze wil ik!!
  Deze lijkt mij heerlijk:-)

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil deze body butter ook zo graag proberen! Ik heb er al veel goeds over gehoord en de geur lijkt me heerlijk. Binnenkort snel even langs The Body Shop, al is het alleen al om even aan dit potje te snuffelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dit klinkt heel goed. Ik ben heel benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah heeeerlijk! Body shop is toch fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat ziet het er ook leuk uit! Lijkt me een fijne geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaah, hier ben ik zo benieuwd naar! Alles met pompoen erin is voor mij al top voor de herfst :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands