social icons

search

more from the blog

House of Rebels Beautybox unboxing najaar 2017.

Het is officieel herfst! Hoewel de meeste mensen veel meer fan zijn van tropische temperaturen, heeft het najaar ook wel zijn charme. Toch vindt House of Rebels dat dit seizoen wel wat extra sparkle kan gebruiken voor het ultieme feest seizoen begint. Vandaar presenteert House of Rebel een eigen Beautybox voor dit najaar. Dé box om kennis te maken met nieuwe producten van merken uit hun portfolio op het gebied van beauty. Ik was verrast met deze box, en wat een geweldige inhoud heeft deze box! Producten van merken zoals The Body Shop, Make-up Studio en Treaclemoon. Een andere Beautybox. Beautyproducten die me door de donkere maanden gaan helpen. Ik was een van de bloggers die de eer had om deze box te ontvangen en het leek me wel leuk om de inhoud te laten zien en minireviews van de producten te geven.

In de box zitten vier full size producten en een testertje van één van de producten uit een Treets Traditions collectie die er aankomt. Allemaal producten waar ik wat aan heb, en ik dus ook met liefde ga gebruiken. Ik was vooral heel erg blij met het The Body Shop oogschaduwpalette, dit omdat ik deze al in mijn stash heb. Maar ik in sommige kleuren echt al flinke deuken heb zitten! Vooral de assige matte bruine kleur, die gebruik ik sinds een tijdje elke dag als contourkleur. Nu kan ik 'm met liefde gebruiken zonder er zuinig op te moeten zijn, aangezien ik er nog eentje heb!

The Body Shop Down To Earth Eyeshadow Glow Palette
Een palette met een prachtige verzameling aan natuurlijke kleuren, die je een simpele dagelijkse look, of een intensere oogopslag kan geven. Ik vind dit een super fijn palette. Dit palette heeft acht kleuren, heel neutraal maar toch niet basic. Je kunt er heel veel verschillende looks mee creëren. Door de grote spiegel in het doosje is dit mijn palette die ik vaak gebruik en dan de spiegel gebruik om de hele look te maken. De oogschaduwkleuren kun je er gemakkelijk uit klikken, en vervangen als je ook andere oogschaduws uit deze palettereeks hebt. Zo kun je dus je eigen palette samenstellen! Op de webshop kun je ook gewoon een leeg palette bestellen voor €5 en daar losse kleurtjes bij bestellen. Hoe tof! Ik vind de oogschaduws super fijn in gebruik, blenden goed en zijn goed gepigmenteerd.

Treets Traditions Shimmering Body Cream
Een product uit een collectie wat allemaal nog een beetje spannend en onbekend is. Ik ben erg benieuwd, maar ben even zoet gehouden met een testertje van een shimmering Body Cream. Treets Traditions is een merk waarmee ik niet mega veel ervaring heb, maar wat ik ervan gebruikt heb vond ik wel altijd erg goed en fijn in gebruik. Daarnaast zijn de verpakkingen ook prachtig. Ik sta dan ook te popelen om meer nieuws te horen van deze nieuwe collectie die er aan zit te komen. Excited! Ik heb deze Body Cream maar even dichtgehouden voor een moment waarop ik wat shimmer op mijn body kan gebruiken. Waardoor ik nu eigenlijk niet zoveel over dit product kan zeggen. Dit is een lichaamscréme die de huid moet hydrateren en kalmeren. Ik ben razend benieuwd! En hoop binnenkort jullie meer te kunnen vertellen over de nieuwe lijn. 

Natuurlijk Rooibos Night Cream
Ik heb pas drie producten van Natuurlijk Rooibos gereviewd in een blogpost, maar ik ontving nog een product die ik helemaal nog niet had! Nu kan mijn hele skincare routine Natuurlijk Rooibos producten gebruiken. Ik ontving de nachtcrème. Herstelt, hydrateert en vernieuw je huid terwijl je slaapt. Deze niet-vette Rooibos verzorgende nachtcrème trekt snel in. Het hoofdingrediënt van onze Rooibos huidverzorgingsproducten is het Bio-active Rooibos extract en bevat daarnaast andere natuurlijke plantaardige ingrediënten met bewezen effect op huidverzorging. De producten van onze Classic lijn zijn geschikt voor de normale en gecombineerde huid en voor alle leeftijden. Ik ben super enthousiast over dit merk en gebruik de producten met liefde.

Make-up Studio Black Ink Matte Lipstick
Mijn allereerste Make-up Studio make-up product. En het is er waarschijnlijk niet eentje die ik er vaak bij ga pakken.. Deze lipstick is namelijk zwart. Ja je leest het goed, pikzwart. Halloween komt er natuurlijk aan, en dit is het perfecte product om je halloweenkostuum meer tot zijn recht te laten komen. De dekking is echt super mooi en het is een hele mooie matte maar niet te droge kleur. Het is jammer dat dit totaal geen draagbare kleur is, aangezien als dat wel het geval was het een van mijn meest gedragen lipstick zou worden. Zit heerlijk op de lippen en heeft een goede pigmentatie. Ik wil meer van deze lipstickjes proberen!

Treaclemoon Wild Cherry Magic Body Scrub
Een heerlijke fruitige kersen geur die je meteen tegemoet komt. In deze Beautybox zitten twee producten van Traclemoon. Een Body Scrub en Handcream uit dezelfde lijn. Treaclemoon staat bekend om hun heerlijke geurlijnen, zoals warme appeltaart en kaneel. De Treaclemoon producten zijn dierproefvrij en vegan. Deze scrub ruikt heerlijk en doet precies wat 'tie moet doen. De geur blijft lekker even hangen en kun je natuurlijk lekker combineren met de douchegel en body lotion uit deze lijn. Het is een gemiddelde scrub-substantie, niet heel mild maar ook niet super grof. Precies goed! Daarnaast zijn de scrubdeeltjes van jojoba gemaakt in plaats van plastic. De scrub maakt de huid super zacht.

Treaclemoon Wild Cherry Magic Hand Cream
Iets wat nog niet zo heel lang te koop is zijn de handcrèmes van Treaclemoon. Deze handcrème voedt, herstelt en versterkt de handen, en verzorgt daarnaast ook nog eens de nagels. Met o.a. amandelolie olie en dragonfruit. De handcrème heeft een heerlijke kersen geur, net zoals de body scrub. Fijn om te weten: de handcrèmes bevatten geen siliconen, parabenen of dierlijke ingrediënten en zijn niet op dieren getest! Deze handcream is een echte musthave voor het najaar, hij trekt namelijk ongelooflijk snel in en maakt de handen super zacht. Mocht je last hebben van droge handen in de herfst/winter is dit een super fijn product om te proberen. Deze gaat mee in mijn tas!

Wat is jou najaarsmusthave?

Reacties

 1. Wat een leuke producten zitten erin! <3 Ik vind het pallet van the body shop prachtig, en de treaclemoon producten zien er heel erg leuk uit.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige producten zitten erin! Liefde voor de wild cherry producten van Treaclemoon, ik heb ze ook haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke box! Treets traditions is zo'n fijn merk <3 Wel tof dat er een product van make-up studio in zit, wel jammer van de kleur haha. Ach, wie weet komt het ooit eens van pas. :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke producten zeg! Dat oogschaduw palette van de Body Shop is zo mega mooi! Ik vind Treets ook een heel erg fijn merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my dat lijkt me echt een hele fijne box! Wat veel en ook leuke producten zitten erin zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie inhoud! Vooral The Body Shop palette en de Treaclemoon producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super leuk zeg! Treaclemoon producten zijn echt mega fijn! En ondanks dat ik geen oogschaduw gebruik ziet dat palette er echt mega mooi uit!

  LIEFS

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands