social icons

search

more from the blog

Last week & Mask #2

Het is inmiddels oktober, een nieuwe maand! Het is nu toch echt wel herfst hoor, even wennen. Afgelopen week vloog voorbij, en het was alweer tijd voor een nieuwe Last week & Mask. Gelukkig was ik niet meer ziek en ging ik vier dagen naar school en liep ik een dag stage. Het weekend was rustig, maar wel leuk. Ik heb eigenlijk niet zo heel veel gedaan. Het was Glamourday, waardoor ik mijn kledingkast goed aanvulde met items voor de herfst/winter. Ik scoorde vooral heel veel broeken en truien. Tijd om weer een maskertje te reviewen en de razend snel terug te blikken op afgelopen week, voordat de nieuwe week begint.

Last week
Ik had een hele lange, vermoeiende schoolweek. Sinds ik met mijn nieuwe opleiding gestart ben ben ik super futloos. Maak hele lange dagen en ben echt super moe. Waarschijnlijk ook wel omdat het weer wat minder is, maar ik merk echt verschil qua energielevel. Gelukkig heb ik het wel heel erg naar mijn zin, inmiddels volg ik al een maand de opleiding schoonheidsverzorging en ben helemaal op mijn plekje. Ik heb een klas met bijna 30 meiden en vindt de opleiding erg leuk. Het is wel druk, maar op een goede manier. Op woensdag liep ik 9 uur stage, ik heb het zo naar mijn zin! Ik vind het bedrijf heel leuk, de collega's en ook de producten en behandelingen spreken mij erg aan. Het was de derde keer stage lopen, en nam voor het eerst mijn moeder als model mee. Een nagelbehandeling als opdracht voor school. Het voelt alsof ik mijn draai heb gevonden op stage, en daar ben ik heel erg blij om! Met stage is het altijd even wennen en hopen 'dat je maar goed terecht komt' en het niet tegenvalt. Zo intens gelukkig dat dit niet het geval is.

Ik heb een hele leuke vrijdagavond gehad, sliep de hele zaterdag ochtend door, en ging zaterdag avond/nacht oppassen bij mijn vaste oppasadresje. Wat ik ook heel erg leuk vind om te doen, en het verdient daarnaast ook goed. Ik keek de film Grease voor de zesde keer. Ik blijf die film zo leuk vinden! Ik probeer hem niet te vaak te kijken, maar zo nu en dan zit ik in die flow. Zondag was het tijd voor de nodige to-do dingetjes, huiswerk, blogfoto's maken en in de avond series kijken, uitgebreid in bad gaan en het Tea Tree maskertje proberen.

Tijdens mijn opleiding leren we de behandelingen aan door op elkaar te oefenen, hierdoor heb ik momenteel drie keer in de week een gezichts- en/of nagelbehandeling en dat begin ik erg te merken aan mijn huid. Omdat je huid dit niet gewend is, in combinatie met producten van een merk die de huid niet gewend is de kans op onzuiverheden huge. Jammer genoeg zit ik best wel heftig onder, afgelopen week had ik mijn period, en dit alles bij elkaar opgeteld zorgt ervoor dat ik wel wat Tea Tree kan gebruiken!

Tea tree-masker voor ultra diepe reiniging. Pak de T-Zone en probleemgebieden van de huid aan met dit super rustgevende peel off masker. Dit is een masker die bijna als een plastic laagje op je huid opdroogt, en je er vervolgens er in een keer af kunt trekken. Hierbij haal je het vuil uit de poriën en daarnaast maakt de tea tree de huid kalm, en onzuiverheden minder. Een mix van tea tree, toverhazelaar & wilgenroos kalmeren de huid en verwijderen onzuiverheden. Geschikt voor alle huidtypen. Ik gebruik wel vaker producten met tea tree, maar eigenlijk nog nooit een peel off masker. Tea tree staat bekend als wondermiddel bij een acne huid, maar eigenlijk heeft elk huidtype er wel baat bij. Het maakt de kans op mee-eters en onzuiverheden kleiner, door de zuiverende werking.

Nadat ik mijn huid gereinigd had bracht ik het maskertje aan met een maskerkwast, en liet ik het ongeveer 25 minuten zitten. Het is wel belangrijk dat je het gebied onder de ogen en je wenkbrauwen vermijdt. Dit omdat je anders je wenkbrauwen enorm kunt verpesten, en daarnaast is de huid onder je oog veel te gevoelig voor peel off maskers.  Na 25 minuten is het masker opgedroogd als een glad laagje, die je er gemakkelijk af kunt halen. Je kunt het masker er gemakkelijk af trekken zonder dat je ook maar iets van een washandje of water nodig hebt. De huid voelt uiteindelijk super zacht aan, en het lijkt echt dat mijn poriën 'leeg getrokken zijn'. Super fijn! 

Ingrediënten
Aqua, Polyvinyl alcohol, Alcohol denat., PPG-I-PEG-9 lauryl glycol ether, PVP, Phenoxyethanol, Hamamelis virginiana (Witch hazel) water, Propylene glycol, Melaleuca alternifolia (Tea tree) leaf oil, Caprylyl glycol, Xanthan gum, Mentha piperita (Peppermint) oil, Limonene, Epilobium angustifolium (Canadian willowherb) flower/leaf/stem extract, Sodium metabisulfite, CI 19140, CI 42090.

Een heerlijk maskertje, zeker voor de herhaling vatbaar! Montagne Jeunesse is een masker merk die ik vroeger heel vaak bij de Kruidvat spotte en geregeld ook wat meenam om te proberen. Toen waren de peel off maskers nog niet zo on-trend, maar inmiddels zie je ze overal en doet Montagne Jeunesse er dus ook aan mee. Ze hebben meerdere peel off maskers te koop, ik ga zeker eens langs het masker-schap van de Etos/Kruidvat om andere peel off maskers van dit merk te proberen. Dit is er zeker een om mee te nemen als je last hebt van wat verstopte poriën of onzuiverheden.

Montagne Jeunesse 7th Heaven Tea Tree Peel-Off Face Mask - €1,79. Is o.a te koop bij de webshop www.Biggreensmile.nl.

*Bevat item(s) die ik ter review ontving

Gebruik je ook wel eens maskers van dit merk?

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands