social icons

search

more from the blog

Last week & Mask. #3

Een dagje later dan de bedoeling was, hoog de tijd om weer even terug te blikken op afgelopen week en een nieuw maskertje te testen. De tijd gaat super snel, nog een weekje lessen volgen en dan alweer een weekje vakantie. Wat gek dat de herfstvakantie bijna begint, voor mijn gevoel volg ik nog maar heel kort de opleiding maar we zitten inmiddels in week zes. Wat gaat de tijd hard! Voor je het weet is het alweer kerst, waar ik stiekem al heel veel zin in heb. Ik ga al heerlijk in bad met Lush kerst badproducten. Eigenlijk weet ik voor het grootste gedeelte al niet meer wat ik afgelopen week gedaan heb, dus het is even terug graven in mijn geheugen. Afgelopen week was een drukke schoolweek, lange dagen en weinig tijd voor leuke dingen. Het is sinds afgelopen week 's avonds al super snel donker, de dagen zijn donkerder en het is echt oktober-weer.Last week
Maandag ging ik in plaats van school naar de dokter. Op maandag begin ik normaal pas om twee uur in de middag op school, wat aan de ene kant top is, maar ook soms wat minder. Normaal zit ik dan tot kwart over vijf op school, maar deze maandag ging ik dus naar de dokter omdat ik daar pas 's middags terecht kon. Niet veel bijzonders, ik had een raar plekje wat een goedaardig knobbeltje bleek te zijn. Dat is behandeld en inmiddels bijna weg. Later die middag werkte ik wat aan een schoolopdracht. Op dinsdag was ik vrij omdat heel Leiden Leids ontzet vierde. Kermis, feesttenten en muziek. Woensdag liep ik weer stage, en hele leuke dag. Dit was alweer de vierde keer en ik heb het steeds meer naar mijn zin. De overige dagen ging ik gewoon naar school, niet zoveel speciaals meegemaakt, vooral hele lange dagen waarop ik om zeven uur 's ochtends het huis verliet, om pas zes uur 's avonds terug te keren. Lange dagen dus, maar ik vind het wel een hele leuke opleiding. Maar door deze lange dagen ben ik 's avonds vaak super moe en blijft er weinig vrije tijd over. Donderdag bestelde ik mijn eigen laptop, vooral voor het bloggen. Ik merkte dat de laptop die ik en mijn zus samen hadden wat afstierf en ik helemaal gek werd van het feit dat ik er soms 3 uur over deed om een artikel te maken omdat het kreng veel vastliep. Nu heb ik dus mijn eigen schattige 11,9 inch laptopje en kan ik er in de blogwereld tegen aan. In het weekend heb ik vooral veel geslapen en veel aan school gewerkt. Ik heb nu al twee weken het gevoel dat ik erg ziek ga worden, maar het niet doorbreekt. Ik hik er een beetje tegen aan en ben super moe. Er moest echt super veel schoolwerk gebeuren, opdrachten en samenvatten. Ik had een half boekwerk om samen te vatten en daar ben ik heel wat uren mee zoet geweest.

Mask of the week
Dit keer een maskertje van het merk Etude House. Een super bekend merk onder de sheet maskers. Ik had hier al eerder heel veel goeds van gehoord, maar had zelf nog nooit een van hun maskers geprobeerd. Dit is een van de maskers van het merk die bekend staan om hun diepe en zichtbare werking. Mijn nieuwsgierigheid werd meteen gewekt door dit masker, voedend vloeibare serum die de huid een frisse hydratatie beloofd. Dit masker komt uit de 0.2 Therapy Air Sheet Mask lijn en voelt zo licht en comfortabel aan op de huid als lucht. Beschermd de huid tegen vuil van buitenaf, en laat de huid schoon, gezond glanzend en gevoed achter.

Ingrediënten
Water,Glycereth-26,Dipropylene Glycol,Propanediol,Niacinamide,Alcohol,Hydroxyethyl Urea,Butylene Glycol,Glycerin,1,2-Hexanediol,Rosa Damascena Flower Extract (2,500ppm),Sodium Carbomer,Allantoin,Hydroxyethylcellulose,Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,Coptis Japonica Root Extract,Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract,Camellia Sinensis Leaf Extract,Dehydroacetic Acid,Sodium Hyaluronate,Disodium Edta,Dipotassium Glycyrrhizate,Polyglyceryl-10 Laurate,Polyglyceryl-10 Myristate,Caprylic/Capric Triglyceride,Boswellia Serrata Gum,Beta-Glucan,Hydrogenated Lecithin,Geranium Macalatum Oil,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil,Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract,Pinus Palustris Oil,Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate,Ceramide Np

Review
Dit masker is één van de fijnste sheet maskers die ik ooit gebruikt hebt. Komt zeker wel in mijn top 5 voor. Het masker doet echt wat op de huid, je voelt een soort lichte tinteling. Het masker voelt koud aan, en is super nat met product. Echt tot druipen aan toe. Het product wat er in de sheet zit voelt koud aan op de huid, maar voelt niet vervelend of hinderlijk aan. Ik denk dat als je dit op doet in de zomer het super fijn is tegen de hitte. Een goede afkoeling en verzorging voor een huid die de hele dag in de zon is geweest. Maar ook nu in de herfst, is dit geen naar gevoel. Je voelt echt dat het wat in de huid aan het doen is. Super raar, dit heb ik niet vaak met gezichtsmaskers. Toen het tijd was om het er af te halen zag ik ook dat mijn huid een beetje rood geworden was. Volgens mij heeft dit echt wat met de doorbloeding gedaan! Mijn huid voelt achteraf echt super zacht aan en is alles behalve droog. Mijn huid lijkt echt een flinke oppepper te hebben gehad. Ik ben helemaal onder de indruk van dit masker(merk) en ben benieuwd naar meer van dit merk.

0.2 Therapy Air Sheet Mask Damask Rose kost €2,49 en is te koop bij www.littlewonderland.nl

*Bevat item(s) die ik ter review ontving

Kende jij het merk Etude House al?

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands