social icons

search

more from the blog

Last week & Mask. #4

En weer een week voorbij, eindelijk tijd voor een paar vrije daagjes! Het was toch wel een beetje aftellen geblazen hoor, ik keek er wel een beetje naar uit. School is fijn, maar een weekje niet is ook heerlijk. Afgelopen week vloog voorbij, en eindelijk is de herfstvakantie aangebroken. Zo, dat hebben we echt even nodig. Het is niet lang, maar geeft toch even de tijd om wat leuke dingen te doen en wat bij te slapen. Onder andere staan shoppen in Den-Haag, uiteten, werken en afspreken met hele leuke vriendinnetjes op de planning. Maar eerst nog even terugblikken op vorige week, en de week afsluiten met een lekker gezichtsmaskertje van Lush!

Sinds ik deze opleiding volg ben ik bijna alle dagen al om 06.00 en kom ik zo'n 12 uur later pas thuis. Het is de laatste tijd zelfs al donker, en wil ik eigenlijk alweer zo snel mogelijk slapen omdat ik op ben. Ik merk wel dat ik inmiddels in het ritme zit, maar met het maken van blogfoto's kom ik nu al wel snel in de knoop. Ik verlaat het huis als het donker is, en kom terug als het donker is. Met studiolampen wordt het ook vaak niet zoals ik wil, dus probeer het vooral nu allemaal in het weekend te doen. Naja, even klagen maar dan houdt het ook wel weer op. Het is nu echt herfstachtig en dat vindt ik helemaal leuk! Ook al heb ik het super snel heel erg koud, is dit toch wel een top seizoen. Helemaal nu ik me lekker laat rijden in de bus, en niet meer met windkracht acht door dit heerlijke kustdorpje hoef te sjeezen.  

Afgelopen week was een leuke week, ik heb hele leuke dagen op school gehad en de tijd vloog voorbij. Daarnaast ontving ik deze week ook super veel onverwachte perspakketjes, wat helemaal leuk was! Het voelt dan echt als kerst, of mijn verjaardag. Ik focus me nu iets minder op samenwerkingen met bedrijven, maar ik ben wel in voor reviews van nieuwe producten die op de markt zijn gekomen. Stay tuned! Ik heb deze vakantie lekker de tijd om wat artikeltjes te typen en hopelijk wat artikelen vooruit te werken. Ik moet eigenlijk echt nog heel veel voor mijn opleiding doen. Dingen die ik maar vooruit blijf schuiven omdat de deadline er nog niet echt aan zit te komen. The worst, want uiteindelijk heb ik nog niks gedaan en beginnen de weken tot de eerste examens al af te lopen. Eigenlijk was afgelopen week op school helemaal niet zo heel erg boeiend. Ik kan me nu alweer amper herinneren wat we allemaal hebben gedaan. Vooral veel theorie en samenvattingen maken. Oh, en we begonnen met de cosmetische voetbehandeling! Even wennen hoor, dat gekietel aan je voetjes. Maar gelukkig mag je het daarna ook nog terug doen! ;) Jammer genoeg heb ik nog wat restant aan uitslag van de massageolie van de massageles van vorige week, dus koos ik deze zondag voor mijn favoriete masker voor een huid met onzuiverheden, de Lush Mask of Magnaminty.

Een veelzijdig masker dat bestaat uit een mengsel van milde en toch zeer effectieve ingrediënten: om te reinigen, te kalmeren en te zuiveren. Dit masker van Lush komt in een potje, en is te koop in twee verschillende varianten de 'gewone' en een zelfconserverende formule. De een droogt op zoals kleimaskers, maar is korter houdbaar. De zelfconserverende versie is wat langer houdbaar en droogt niet op. Diepe reiniging voor je gezicht, nek en rug. Precies wat je nodig hebt, als je echt, echt schoon wilt zijn. Natuurlijke kleisoorten trekken al het vuil uit je poriën, honing en goudsbloem genezen je huid, gemalen adukibonen verwijderen je dode huidcellen. Pepermuntolie stimuleert je bloedsomloop en is extra fris. Breng aan op een schone huid en laat het tien tot vijftien minuten in trekken. Maak daarna je vingers vochtig en masseer nog even met ronddraaiende bewegingen voor een extra scrub. 

Ingrediënten
Heldere Honing (Mel), Kaoline (Kaolin), Bentoniet Gel, Talc, Glycerine , Biologische Gemalen Adukibonen, Teunisbloemzaadjes (Oenothera biennis), Pepermuntolie (Mentha piperita), Afrikaanse Goudsbloemolie (Tagetes minuta), Vanille Absolue, Limonene, Parfum, Chlorofyl

Na dit masker merk je echt verschil, roodheid is zichtbaar minder en de puistjes verdwijnen met dit masker een stuk sneller, dan zonder het gebruik van dit masker. Na het gebruik van Lush Mask of Magnaminty voelt mijn huid enorm zacht en je voelt echt dat het gereinigd is. Mijn huid is minder vettig, maar voelt wel verzorgd aan. Ik ben erg tevreden over dit masker, als jij ook een onzuivere huid hebt, dan is dit zeker een aanrader! Naast het op mijn gezicht te gebruiken, doe ik het ook wel eens aanbrengen op mijn decolleté, schouders en een gedeelte van mijn rug. Ik heb geen acne op mijn gezicht, maar wel op mijn schouders en rug. Wat natuurlijk mega vervelend is, het jeukt en kan soms zelf pijn doen. Maar sinds ik dit gebruik, alsof de poriën leeg getrokken worden. Echt zo fijn! Nog nooit zo'n fijn maskertje gehad. 

Ik kocht in augustus een potje van 125 maar kocht in september alweer een pot van 315 als backup voor als de andere opging. Wat inmiddels al is gebeurd. Mocht je een gecombineerde/gevoelige/onzuivere huid hebben, dit werkt echt! Ik wil niks anders meer. Daarnaast is die minty geur ook heerlijk oplichtend en als een wake-up call, hier word ik echt door opgepept! Doordat er natuurlijke scrubdeeltjes in zitten, krijg je echt het zachtste babyhuidje ooit! Dit is echt een favorietje vanaf het begin dat ik Lush leerde kennen. Ik ben inmiddels echt obsessed met dit merk en heb al voor meer dan honderden euro's er aan uit gegeven. 

Het is gewoon een van de betere merken, niet heel goedkoop maar ook niet onwijs duur. Via de UK site bestellen is wel wat goedkoper, ook al betaal je wat meer verzendkosten. Het zijn gewoon producten die met liefde worden gemaakt, heel leuk vormgegeven, handgemaakt, alles is uniek, vegan, biologisch en goed voor het milieu. Ik vind het zo enorm tof dat ze voor deze kerst allemaal naked producten hebben, zonder plastic verpakking eromheen. Tegen die plasticsoep. Maar ook de shampoobars of solid producten, zo zuinig en plasticvrij mogelijk. Helemaal top! Daarnaast is 5 lege verpakkingen inleveren (om te recylen) in ruil voor een gratis gezichtsmasker ook een van de pluspunten boven aan mijn lijst waarom ik zo gek op dit merk ben.

Mask of Magnaminty zelfconserverend gezichts- en bodymasker 125gr - €8,95 / 315gr - €16,45

Heb jij wel eens een maskertje van Lush gebruikt?

Reacties

  1. Dat masker vind ik ook zo heerlijk! Ik moet binnenkort maar gaan bestellen want tijd om naar de Lush te gaan heb ik amper :(
    Net zoals foto's maken, ik herken het zo erg! Voor het werk lukt gewoon niet, en na het werk moet ik koken, eten en dan zou ik pas foto's kunnen maken (maar ja, dan schemert het al en lukt het niet).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. LUSHHHHHH! <3 Er zit er hier helaas geeneen dichtbij, maar ik wil er binnenkort wel weer een keer 1 gaan opzoeken om wat dingen in te kopen! Ik heb de tonic hiervan, en die vind ik fantastisch! En wat fijn dat deze zo goed werkt, ik heb zelf niet heel veel last van een rode huid, maar soms wel uit het niets. 1-tje die ik zeker ga onthouden en de geur mint doet het natuurlijk ook altijd goed!

    LIEFS

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands