social icons

search

more from the blog

Last week & Mask #5

Jammer genoeg is de week weer voorbij gevlogen, en mag half Nederland morgen gewoon weer lekker aan de slag. Ergens ook wel weer fijn! Zoals wel vaker had ik de grootste plannen in mijn hoofd om deze vrije week te doen, en heb eigenlijk alleen maar de leuke dingen gedaan. Zo deed ik nul, noppes nada aan schoolopdrachten, terwijl ik toch wel wat studiepuntjes moet gaan halen. Ik ga het nog wel druk krijgen dan! Gelukkig ben ik er een weekje tussenuit geweest en sloot deze leuke en relaxte week af met een lekker maskermomentje.

Afgelopen week heb ik heel wat blogjes gemaakt, en dan nog niet eens echt voor mijn eigen blog. Zoals jullie misschien wel weten werk ik achter de schermen voor een Amerikaanse webshop, waar ik de afgelopen week heel wat blogposts voor heb gemaakt. Sinds ik dat doe verwaarloos ik best wel mijn eigen blog, maar omdat dit toch wel mijn bijbaantje is, en ik het met veel plezier doe gaat het vaak voor mijn eigen blog. Verder heb ik vooral veel leuke dingen gedaan, gezellig wat met vriendinnen afspreken, heb ik me kapot gewinkeld (tot ik blut was..) en deed ik wat dingen die wel moesten gebeuren maar ik absoluut niet erg vond om te doen. Ik hield een grote opruim en schoonmaaksessie in zowat mijn gehele kamer. Ik heb mijn gehele stash aan shitlode dingen uitgezocht. Dit voelt altijd enorm lekker!


Dit keer weer een Etude House 0.2 Therapy Air Sheet Mask, in de Tea Tree variant. Met de period opkomst kunnen we wel wat Tea Tree gebruiken. Dit is namelijk een van de beste ingrediënten voor een onzuivere huid. Teatree-olie wordt gewonnen uit de bladeren van de Melaleuca Alternifoliaboom in Australië. Teatree-olie is een product met veelzijdige verzorgende aspecten. Zo remt de Teatree-olie bijvoorbeeld de groei van schimmels en virussen af. Een van de eigenschappen van teatree is de antiseptische en bacteriedodende werking. Door teatree aan te brengen op snij- en schaafwondjes worden deze gedesinfecteerd. Extra voordelen van teatree zijn dat het niet vlekt en op wondjes niet prikt. Tea tree kun je goed gebruiken voor huidverzorging. Bijvoorbeeld bij puistjes, acne, mee-eters.

Ingrediënten
Water. Glyoereth-20, Dipropylene Glycol. Propanediol, Alcohol. Hydroxyethyl Urea. Butylene Glycol. Girerin,1,2-11exanediol. Melaleuca Alternfolia (Tea Tree) Leaf Extract (2500ppm). Sodium Carbomer, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Etract, Cootie Japonica Root Extract. Pingiher Officinal. (Ginger) Root Extract, Camellia Sixnensis Leaf Extract. Dehydroacetic Acid. Sodium Hyaloronate, Disodium Edta, Dipotessium Glycyrrhizate. Polyglycery1-10 Laurate, Polyglycery1-10 Myristate, Gaprylic/Capric Triglyceride. Boswellia Serrate Gum, Beta-Glucen, Hydrogenated Lecithin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil. Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Geranium Maculatum Oil. Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Oil. Citrus Limon (Lemon) Frult Extract. Pinus Palustris Oil, Phytostaryl/octyldodecyl 1-811rOyIGIUtaTFIN. Gramide Np.

Het is een heel erg lekker verfrissend masker die de huid wat verkoeld en upliftend werkt, wat waarschijnlijk door de geur komt. Veel vinden de geur van tea tree echt verschrikkelijk, zelf vind ik het wel meevallen. Het is gelukkig niet echt een vieze of muffe geur. Maar geuren zijn heel persoonlijk! Zelf vind ik het geen probleem als dit 15/20 minuutjes op mijn huid ligt. Het is echt een heerlijk maskertje om even je huid een echte oppepper te geven. Als ik bijna aan mijn maandelijkse feestje start, krijg ik vaak wat onderhuidse onzuiverheden op mijn kin, dit is een super fijn masker die de onzuiverheden tegenhoud om tot grote uitbraak te komen, en de huid goed reinigt. Top maskertje, zeker voor herhaling vatbaar!

Dit maskertje is o.a te koop bij de webshop www.Littlewonderland.nl waar je momenteel met 15% korting op alles shopt.

*Bevat item(s) die ik ter review ontving

Lijkt dit maskertje jou wat?

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands