Favorieten oogschaduwpalettes van het moment

dinsdag 23 januari 2018

Tegenwoordig gebruik ik nooit meer losse oogschaduws, maar pak ik er graag hele palettes bij. Oogschaduw gebruik ik niet altijd op dagelijkse basis, wel heb ik een paar keer in de week zin om wat meer uit te pakken met mijn make-up looks. Ik heb super veel palettes maar gebruik vaak in bepaalde periodes het een of ander. Op dit moment heb ik drie verschillende palettes die ik er vaak bij pak. In dit artikel laat ik zien welke palettes ik veel gebruik en geef ik er een mini-review over. Ze zijn alle drie redelijk budgetproof.

Make-up Academy 15 Shade palette Fire Vixen
Op zoek naar knallende tinten in bruin, roze en rood? Dan zit je met dit palette helemaal goed! Het is een wat heftiger palette dat vast niet voor iedereen geschikt is, maar mooi is hij zeker wel. Het palette bevat hele felle oranje tinten, zelfs een hele mooie matte rode tint. Dit palette heeft een mooie afwisseling van kleuren en finishes. Ik vind de kleuren ook heel erg mooi en warm, ideaal voor de herfst/winter maanden.  Als ik zo kijk dan vind ik de kleuren met shimmer echt de mooiste, prachtige kleuren. In de opvolgende foto kun je ook al zien dat ik dikke deuken heb gemaakt in twee shimmery kleuren. De oogschaduws brengen ook makkelijk aan, blenden goed en verliezen geen kleur met een fijne prijs van € 6,99. 

Makeup Revolution Soph X Eyeshadow Palette
Tijdens Black Friday heb ik een bestelling geplaatst bij de makeup webshop Boozyshop en daar zag ik twee prachtige producten die ik wel moest hebben. Namelijk het Makeup Revolution Soph X Highlighter & Eyeshadow Palette. Dit is een samenwerking tussen Makeup Revolution en Youtuber Sophdoesnails, en de producten spraken me meteen aan. Voor iets minder dan €10 verdween hij ook in mijn digitale winkelmandje. De oogschaduws hebben een mix qua finishes (matte & shimmer) en ook de kleuren zijn heel divers. Zo kan je een mooie neutrale look maken of juist voor iets opvallends en feestelijks. Als je dit palette heb, dan heb je eigenlijk al een goede basic palette waarmee je alle kanten op kan in je collectie.

Juvia’s Place Masquerade Palette
Ik heb mijn handen kunnen leggen op dit pareltje van Juvias Place. De paletten van Juvias Place zijn geweldig dus ik was helemaal hyped toen ik dit palette voor maar $15 kon bemachtigen. Ja, dit is een mini variant. Maar alsnog vind ik het echt een normaal formaat palette. Juvia’s denkt groots. De pans in dit palette zijn vergelijkbaar met die van andere merken. De grote variant van dit palette heeft dus pans die misschien wel bijna 2x zo groot zijn. Echt absurd! Ik vond de mini al groot genoeg. Ik weet dat ik dit toch niet op ga maken. Ik gebruik als ik oogschaduw gebruik niet mega veel op mijn kwast,  aangezien die pigmentatie te geweldig is en het blend als perfectie. Zonder korting zou dit in totaal met verzendkosten omgerekend zo'n €45 euro zijn, maar ik kon hem met de deal en kortingscode hem bestellen voor maar €24,95 bemachtigen. Dit is de beste kwaliteit ooit, in de toekomst ben ik zeker benieuwd naar meer van hun producten.

Als je naar de foto hierboven kijkt, kun je al wel een beetje zien waar mijn voorkeur naar uit gaat! Eigenlijk vallen al mijn favoriete oogschaduwpalettes een beetje in dezelfde tinten, maar toch zijn ze allemaal stuk voor stuk heel bijzonder. Ik ben gek op zowel shimmery tinten als matte oogschaduws. Ik gebruik het meest warme kleuren, nude-tinten vind ik het makkelijkste werken en staat meestal het mooiste bij mijn huidskleur. Soms doe ik eens gek met hele warme tinten zoals rode, bordeaux en oranje tinten. Maar ik kies ook wel eens voor wat kleurrijkere looks. Pastel in de lente, knalkleuren in de zomer en af en toe een hintje kleur in een nude look. Op dagelijkse basis ben meer fan van neutrale oogschaduw en een flinke winged-eyeliner. 

Gebruik jij alleen nog maar palettes of ook losse producten?

6 opmerkingen:

 1. Oeh dat palette van MUA is mooi zeg! Ik heb al een palette die hier erg op lijkt, maar wauw, hij is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja tof he! Voor deze prijs kon ik hem niet laten liggen om te proberen en dacht eerst dat ik 'm er nauwelijks bij zou pakken. Inmiddels ben ik mega fan!

   Verwijderen
 2. Oehh het palette van makeup revolution staat al even op mijn lijstje, hij is echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is prachtig! Geweldig pigment en leuke kleuren om verschillende looks mee te kunnen maken.

   Verwijderen
 3. Het oogschaduwspalette van Soph heb ik zelf ook en die bevalt super goed! Het palette van Juvia's Place ziet er ook goed uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie palettes, ik vind dat ze alle drie er erg gaaf uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!