social icons

search

more from the blog

Lush sale aankopen 2017

Lushies in hart en nieren keken er al weken naar uit, de sale na kerst! Normaal heeft Lush nooit sale, maar dan gaan alle kerstproducten en reguliere producten voor oktober gemaakt als warme broodjes over de toonbank. Dit omdat je dan de producten met 50% kunt scoren. Ik had natuurlijk al een flinke buit van de The Body Shop sale, maar ook bij Lush moest het geld rollen. Vandaag laat ik zien wat ik kocht! Er gingen heel wat douchegels, zeepjes en badproducten mee naar huis. 

Dit jaar besloot Lush de sale alleen offline te houden en kun je in alle winkels terecht voor 50% korting op de kerstproducten, een aantal producten uit het vaste assortiment en producten die uit het assortiment verdwenen zijn, maar er nog een restant van was. De sale zou onderhand wel bijna voorbij zijn, maar mocht je toevallig in de buurt zijn en nog willen kijken, er bestaat een kans dat ze nog niet helemaal door alle producten heen zijn.

Ik heb zo'n negentig procent van alles wat ik kocht op de foto gezet voor dit artikel. Toch ontbreken er nog een paar items, sommige was ik vergeten te fotograferen of had ik al gebruikt tegen de tijd dat ik foto's ging schieten. Ik kocht nog verschillende producten in giftsets. Merry & Bright, waarvan een paar items wel op de foto's te zien zijn, maar ook Season's Greetings, een tinnen blik waar zes fantastische badproducten in zaten.

De douchegels ruiken stuk voor stuk erg lekker. Van Rose Jam en bubbly had ik al meerdere voor de sale, toch heb ik van beide een kleine flacon kunnen bemachtigen in een giftset, jammer genoeg waren er er in het filiaal waar ik was geen Twilight flacons meer. Verder waren de andere seasonal douchegels en creams er wel, daarvan nam ik van ieder één 250gr fles mee. Ik kan weer even!

Ook nam ik wat losse bubblebars en een peervormig zeepje mee. 1x Man in the Moon en 2x The Comforter. Het zeepje lijkt meer op een badproduct dan zeepproduct, Golden Pear heet 'tie. Omdat het echt een peer is. Ik had aardig nog wat bath bombs en bubblebars op voorraad, dus ik ging niet helemaal los. In Den-Haag hadden ze  jammer genoeg twee dagen nadat de sale ingegaan was al bijna geen producten meer. Althans, er was weinig over van mijn lijstje. Ik hield het daarom bij maar een paar losse badproducten, scheelde weer een hoop sjouwen. Mijn all-time-favorite bubblebar The Comforter was ook met 50% korting te kopen, daarom nam ik er meteen twee mee voor mijn voorraadje.

In de de luxe giftset voor onder de douche die ik kocht zat Gold fun. Ik ben de fun een beetje aan het ontdekken, en ben toch wel verrast. Dit is een hele fijne lifesaver en perfect 4 in een product. Zeep, bubblebar, shampoo en scheerproduct in één. De Jelly ruikt heerlijk naar frisse appeltjes, super leuk product om te gebruiken! De kleine potjes met body conditioner en body lotion zaten in de Merry & Bright set. Ik kocht nog drie stukken zeep waarvan alleen Hidden Mountain en Snowcloud hierboven zichtbaar zijn. Het derde stuk zeep was nog een Saucy Snowcake, daarvan kocht ik er in september ook al en die is toen helemaal op gegaan. Hele fijne zeep om te gebruiken bij het handen wassen, maar ook om mee te douchen. Wat bubbles creëren op een douchepuff en gaan met die banaan!

In de Merry & Bright giftset zaten trouwens ook nog een Honey I Washed The Kids shampoobar, een Candy Cane Roulade, een Saucy Snowcake soap (groot favoriet!) en een Peppermint Bark scrub. Al deze producten zijn al in gebruik, en staan dus niet op de foto's. Het Season's Greetings tinnetje bevat 3 bathbombs namelijk: Thundersnow, Sherbet dip & Christmas Sweather. En 2 bubblebars en een bubbleroon, namelijk: Man In The Moon, My Two Front Teeth & The Snowman.

Ik ben gek op Lush, en ben blij dat ik nu een voorraadje heb. Het is in korte tijd mijn favoriete merk geworden. Ik kijk video's erover op Youtube, zit in meerdere Lushie's facebookgroepen en volg ze intensief op Instagram. Vooral de kerstcollectie vond ik erg leuk, zoveel producten en heerlijke geuren. Het is altijd weer een feestje om ermee in bad te gaan. Maar ook hun skincare producten zijn om over naar huis te schrijven! Inmiddels zijn de producten uit de Valentijnscollectie alweer te koop. 

Heb jij de Lush bezocht tijdens de sale?

Reacties

  1. Wauw Nienke jeetje wat veel, ik ben jaloers!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dat zijn veel leuke dingen! Het moet vast een feestje zijn geweest om thuis al je aankopen bij elkaar te zien :) Veel plezier met de sale-aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Woooow wat heb je veel gekocht! Ik ben al heel lang niet bij Lush geweest, maar binnenkort moet ik echt weer eens een bezoekje brengen om een maskertje en mijn favoriete handcreme (Lemony Flutter) te kopen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands