social icons

search

more from the blog

Preview: Elimin Turn & Go smaak Mojito

Ik kreeg de mogelijkheid om in mijn ogen iets bijzonders te proberen, namelijk capsules die vetverbrandend en spijsverterings-bevorderend werken zodat men een plattere buik krijgt. Een handig dopje dat je op je waterfles kan draaien waarmee je water omtovert naar een vetverbrander op basis van groene thee, berk en munt. Ik was hier erg benieuwd naar en ging de uitdaging aan om ze te proberen. Dit artikel is slechts het informatieve gedeelte over deze wonderbaarlijke dopjes, ik ben namelijk van plan om de aankomende week iedere dag een capsule te gebruiken om vervolgens een uitgebreid review artikel te schrijven, een pre-review dus.

Elimin Turn & Go
Vetverbrandend en drainerend voedingssupplement in de vorm van handige dopjes voor waterflessen. Elimin Turn & Go stimuleert de verbranding van vetten, gaat de retentie van water tegen en zuivert het lichaam. De handige universele dopjes zijn geschikt voor de meeste flessen plat water gebotteld in België en Frankrijk. Deze afslankcocktail is in de variant Mojito. Het bevat groene thee, (bekend voor zijn vetverbrandende eigenschappen), evenals een extract van munt en berk als waterafvoerende planten die zeer nuttig zijn om waterretentie te bestrijden. 

Universele dopjes worden op een fles plat water geschroefd (van 50cl, 75cl, 1 liter, of 1,5 liter, naar je eigen voorkeur). Het dopje moet je een beetje aandraaien, vervolgens de fles schudden, en de fles leegdrinken in de loop van de dag. Dit ga ik dus de aankomende week elke dag drinken. Ik ben wel benieuwd of het wat doet! Toch vroeg ik me wel even af waarom personen dit graag zouden willen gebruiken. Een opgeblazen buik kan bijvoorbeeld erg vervelend zijn, niet zo zeer om het uiterlijke aspect, maar zelf vind ik het ook erg belangrijk dat je jezelf erg lekker voelt in je lichaam. Ik heb zelf wel eens last van een opgeblazen gevoel, misschien is dit een hele fijne capsule die dit tegen gaat. Bikini-ready is iets waar ik zelf best wel tegen ben. Waarom moet je plat zijn om jezelf goed te voelen? Iedereen natuurlijk een eigen mening, sommigen vinden misschien dat mensen een bikini lichaam moeten hebben om er een te 'mogen' dragen. Zelf ben ik het daar echt niet mee eens.  Mocht je het zelf willen is dit misschien ook een prima reden om zo'n setje aan te schaffen. Als het echt werkt kan dat wel fijn zijn om te gebruiken voor de zomer om wat vet kwijt te raken.

Ingrediënten per dopje
Vulstof: Xylitol, Pepermunt droogextract 800 mg, Groene thee droogextract 625 mg - Voedingszuur: Citroenzuur - Aroma's: Munt, Citroen - Antiklontermiddel: Siliciumdioxide - Kleurstof: Kopercomplexen van chlorofylinen, Berkblad droogextract 50 mg - Emulgator: Arabische gom, Grote klis droogextract 12,5 mg - Zoetstoffen: Stevioglycosiden, Surcralose, Neotaam.

Tilman is al meer dan 50 jaar de specialist in België op het vlak van planten. Dankzij zijn uiterst moderne uitrustingen en een strikt respect van de strengste normen, innoveert en ontwikkelt Tilman voortdurend nieuwe bereidingen op basis van planten in tal van moderne vormen. Fytotherapie, een duur woord voor plantengeneeskunde wordt al 6000 jaar gebruikt. Tilman heeft op dit moment alleen nog maar deze Turn & Go in ananassmaak te koop, eigenlijk heb ik dus de eer om een smaak die nog niet op de markt is uit te proberen. Mojito is een heerlijk drankje en klinkt best verleidelijk als watersmaakje.

Op dit moment is deze Elimin Turn & Go Mojito variant nog niet verkrijgbaar, maar binnenkort is het verkrijgbaar op de webshop van Viata, waar ze al wel diverse thee en capsules van het merk Tilman verkopen.


*Ter beschikking gesteld door bedrijf voor een review.

Lijkt jou dit wat om te proberen?

Reacties

 1. Zeker eens het proberen waard :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt apart, maar wellicht is het een uitkomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super grappig dat zo iets bestaat zeg! Ik ben benieuwd naar je mening.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd of het doet wat het beloofd, misschien val je hiermee wel kilo's af. Dan weet ik wat ik moet kopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat aparte verpakking. Ik ben heel erg benieuwd of dit werkt

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed zeg! Grappig dat het bestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat apart. Ik ben super benieuwd naar wat het doet! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je zo iets onbekends onder de loep gaat nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben benieuwd naar je review!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's heb je gemaakt. Ik kijk uit naar je andere blogpost.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands