social icons

search

more from the blog

Mijn luxe parfum wishlist

Ik wéét dat ik eigenlijk al veel te veel beautyproducten heb. En met de parfums die ik heb vast een eeuwigheid kan doen, maar je kan naar mijn mening eigenlijk nooit teveel parfum hebben. Ik ben gek op het maken van wishlists, vandaar dat ik een high-end, luxe parfum-lijstje heb gemaakt. Geuren die ik eigenlijk al heel erg lang wil hebben, maar om de een of andere reden nog steeds niet heb aangeschaft, of het zo'n favorietje was, dat ik hem nog eens wil kopen. Parfum flacons om van te dromen, heerlijke geurtjes en bijzondere geurnoten. Bloemig, fruitig of juist kruidig... hét perfecte wishlistlijstje als het aan mij ligt. Met Moederdag in zicht is het misschien een hele handige buy-guide!

Parfum is een van de weinige producten die ik het allerliefste high-end koop. Je draagt het elke dag en duurdere parfums blijven vaak veel langer hangen. Persoonlijk vind ik het vaak daarom het geld wel waard om te investeren in een paar luxe parfums. Het parfum dat je draagt, ruik je de gehele dag door en heeft een bepaalde rol in je humeur. De meeste geuren zijn vaak ook zuinig in gebruik waardoor je er altijd langer mee doet dan je dacht toen je het kocht. Bij goedkopere luchtjes spray ik me vaak helemaal van onder tot boven in. Met wat duurdere exemplaren doe ik expres wat rustiger aan, zodat ik er zo lang mogelijk van kan genieten. In tegenstelling tot sommige vrouwen vind ik parfum juist een geweldig cadeau en kan het juist ook heel persoonlijk zijn, als je echt kijkt naar wat je koopt en of het bij de persoon past. Elke keer als je het dan op doet, denk je aan een bepaald moment of persoon.

Mijn twee meest favorieten parfums tot nu toe zijn toch wel Si, van Giorgio Armani en Lancome La Vie Est Belle. Die heb ik beide al eens eerder gehad en vond ik ge-wel-dig. Si ruikt heerlijk, van zoetig vanille tot een bloemige roos en een snufje patchoeli: deze heerlijk ruikende ingrediënten maken van Si al seizoenen lang een favoriet onder de damesgeuren. Lancome La Vie Est Belle is een populair parfum dat voor bijna 50% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Het heeft maar liefst drie jaar geduurd voordat de La Vie est Belle is gecreëerd, deze geur heeft meer dan 60 bestandsdelen met onder andere iris, oranjebloemen, patchouli en jasmijn. Het zijn absolute pareltjes om in je stash te hebben, ik heb ze echt weer 'nodig' in mijn leven. De andere geuren op deze lijst heb ik allemaal wel eens geroken, en van de meeste ook al een sample gehad. Maar nog geen full-size flacon om even mee vooruit te kunnen. Ik kan nu al niet wachten om ze allemaal eens op dagelijkse basis te kunnen gebruiken!

Welk parfum heb jij op de wishlist staan?

Reacties

 1. Ik heb absoluut een geur van Jo Malone op mijn wishlist staan, dat vind ik echt ultiem luxe! Alien is mijn favoriete geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie wishlist! Stuk voor stuk geweldige geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op Alien! Heerlijk parfum. Zelf wil ik wel eens wat van Dior proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf gebruik ik vaak wat goedkopere parfums, zoals body mists van Rituals. Parfums zijn altijd super leuk om cadeau te krijgen, ben ik zeker met je eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie wishlist, ik vind het zelf altijd leuk als een parfum flesje er ook nog eens leuk uit ziet. Dan is het echt zo'n eyecatcher! Mijn favoriet blijft de Chanel Premiere, vooral tijdens feestjes of een avondje uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze hebben nu heel veel aanbiedingen! Tijd om te scoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie wishlist! Ik wil altijd nog eens een Chanel parfum proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goede gevarieerde wishlist zeg. Ik wil ze eigenlijk ook allemaal. :/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Si is heerlijk! Top parfum inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Stuk voor stuk echte pareltjes. Ik vind de flacons prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie parfumwishlist! Ben benieuwd naar je huidige collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk! Zou je eens een parfum stash-artikel willen maken?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands