social icons

search

more from the blog

Lush let the good times roll review

Een reiniger voor het gezicht die heerlijk ruikt, ook nog dode huidcellen verwijdert èn je huid een geweldige oppepper geeft? Lush let the good times roll is wat mij betreft een echte Lush musthave. Ik heb hem al eens helemaal opgemaakt, en vind het inmiddels daarom ook de hoogste tijd om er een review over te schrijven aangezien dit misschien wel mijn meest geliefde gezichtsreiniger is van alle merken en producten die ik ooit gebruikt heb. De heerlijke geur van popcorn-koekjesdeeg lonkt je al snel naar het product.. Voor je het weet loop je met een potje naar buiten. Dit product is een body/face cleanser, die je als gezichtsreiniger, scrub en zelfs als masker kunt gebruiken!

Lush is een winkel die inmiddels veel mensen wel kennen. De cosmetica van Lush is gemaakt van verse ingrediënten, handgemaakt en de producten zitten vol fruit, groenten en essentiële oliën. Daarnaast is dit merk dierproefvrij, 100% vegetarisch, 85% vegan en de producten hebben een 100% palmolie-vrije zeepbasis. De verpakkingen van Lush zijn gerecycled of makkelijk recyclebaar. Ze vragen dan ook altijd om de lege verpakkingen schoon in te leveren. Lever je vijf schone, lege verpakkingen in, dan krijg je daar een vers masker voor terug. Onderop de potjes staat een getal, dit duid aan hoe vaak die verpakking al gerecycled is. Leuk feitje, voor als je het nog niet wist!

Na een reinig-en-scrub-beurt-in-één met Lush let the good times roll is mijn huid heerlijk zacht, fris en stralend. Love it! De geur van dit product is hemels, namelijk een heerlijk aanwezige geur van popcorn, karamel en koekjesdeeg. Het misschien een wat duurder product, maar je doet er echt drie maanden lang mee. Het is een heerlijk product met super fijne en goede ingrediënten. Ik ben heel erg onder de indruk van de Lush skincare producten en gebruik hem daarom nu alweer voor de tweede keer met enorm veel liefde. Je gezicht reinigen is op deze manier echt een feestje! Je gebruikt dit product door een beetje product in je hand te nemen. Voeg hier wat water aan toe en maak er dan een papje van. Vervolgens breng je het product aan op je gezicht en masseer je het product over je huid. Spoel af met lauw water en je huid is lekker gereinigd en voelt heel zacht aan. In deze gezichtsreiniger zitten kleine scrubdeeltjes. De stukjes popcorn gooi ik trouwens wel weg, want deze zijn heel hard voor je huid en volgens mij meer ter decoratie toegevoegd aan het product.

Let The Good Times Roll is een gezichtsreiniger die ik tijdens mijn eerste Lushtripje aanschafte om  te proberen. Ik was toen al een tijdje erg benieuwd naar dit soort producten van Lush en toen ik deze naar popcorn ruikende reiniger rook was mijn interesse dan ook meteen gewekt. Vooral ook omdat er daadwerkelijk stukjes popcorn in deze reiniger zitten en dat ziet er zo leuk uit. Wat ik erg leuk vind aan de verpakking is dat er op ieder product een sticker staat waarop wordt aangegeven wie het product heeft gemaakt én wanneer. Ook staat er een gebruiksinstructie op, altijd handig! Qua werkzame bestanddelen zit onder andere er het volgende in:

– maïsmeel, polenta en talkpoeder voor de subtiele maar effectieve scrubervaring
– glycerine voor een hydraterend effect
– maïsolie is rijk aan vitaminen en mineralen en stimuleert de doorbloeding
– kaneelpoeder met een antibacteriële en antiseptische werking.

Je moet trouwens ook even goed op de houdbaarheidsdatum letten aangezien dit een vers product is wat ongeveer drie maanden houdbaar is vanaf het moment dat het handmade gemaakt is. Het is een body en face reiniger, aangezien ik het alleen maar op mijn gezichtshuid gebruik ga ik niet snel door een groot potje heen. Als ik het dagelijks gebruik krijg ik 'm net binnen de drie maanden op. Het is een enorm zuinig product doordat je een klein erwtje aan product mengt met wat water. Dit is de reden waarom ik voor het 100 gram potje kies in plaats van de pot van 250 gram. Verstandig dan ook om niet al te groot of teveel in één keer in te slaan. Er zijn wel Lushies die het product invriezen en dan veel langer gebruiken. Dat vind ik zelf alleen niet zo'n lekker idee, liever alles vers van de pers! (:

De geur is goddelijk lekker, het product voelt heel prettig aan en als het eenmaal een papje is smeert hij goed over je gezicht. Qua gezichtsreinigers gebruik ik meestal geen reinigers met scrubdeeltjes erin, maar het werkt eigenlijk super fijn. Het scrubt niet mega erg, waardoor het prima op dagelijkse basis te gebruiken is. Mijn huid is na gebruik van deze reiniger heel erg zacht en het ruikt heel lekker. Ik heb een gecombineerde huid, het is een heerlijke reiniger die de huid niet droog en trekkerig achterlaat en de huid lichtjes hydrateerd, waardoor het ook prima op een droge huid of vette huid werkt. Mocht je een mega gevoelige huid hebben, is het misschien niet handig om hem dagelijks te gebruiken, maar eerder één/twee keer in de week als masker/scrub. Dit product maakt mijn huid rustig, minder break-outs en het lijkt zelfs alsof de poriën wat minder wijd staan. Het resultaat is eigenlijk onbeschrijfelijk, ik ben écht mega enthousiast! Dit is zeker een Lush product om op je lijstje te zetten. Als deze op is, schaf ik zeker te weten weer een nieuw potje aan!

Let The Good Times Roll is te koop in de (online)winkels van Lush en kost €9,95 - 100g/€24,85 - 250 gr.

Heb jij dit product van Lush wel eens gebruikt?

Reacties

 1. Super mooie foto's heb je geschoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is ook echt mijn favoriete Lush product. Samen met Angels on bare skin. Mega goede reinigers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anne-Marie21 maart, 2018

  Ik ben helemaal verliefd op het merk Lush, ik heb het sinds kort ontdekt en probeer steeds meer uit, deze gaat op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt heerlijk product

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik deze ook iedere dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie blogfoto's heb je geschoten. Ik kende deze reiniger nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze ook nog staan, heerlijke reiniger.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zelf heb ik nog nooit wat van Lush gekocht, maar ben nu wel erg nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze heb ik nog niet gebruikt, maar gebruik wel iedere dag Herbalism van Lush.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige foto's! Ik heb nog geen gezichtsreiniger gebruikt van dit merk, maar heb wel een paar maskertjes en shower jellys van Lush staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goede review. Ik ga dit weekend even de Lush in! Ben benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze is inderdaad super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als echte lushie ben ik dol op alles van Lush. Inmiddels heb ik zelfs alle reinigers al geprobeerd, deze is het allerfijnste!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands