social icons

search

more from the blog

Outfitinspiratie: A windy springday

Excuses voor mijn slechte blogweek, de twee afgelopen weken heb ik vooral heel veel van het weer genoten en had ik een beetje lak aan het upload schema. Het was zulk lekker weer, dat ik het zelf ook belangrijker vond dat iedereen van het weertje genoot, in plaats van beauty reviews lezen. Het was lastig om mezelf aan te zetten om wat uit mijn vingers te typen en elke keer kwam het er maar niet van. Inmiddels heb ik een flinke inspiratieboost gekregen en heb ik er weer helemaal zin in. Om af te trappen met een lekkere outfitpost, dit soort outfitinspiratie artikelen maak ik altijd super graag. Zo heb ik een goed excuus om online wat webshops af te struinen en een leuke look samen te stellen. Dit keer een semi zomerse look, door die paar warme dagen ben ik helemaal in de war! Daarom een goede mix, om deze toch wat (koudere) lente dagen door te komen. Ik vind 'm zelf echt super tof geworden, kijk vooral verder naar waar je deze mooie items kunt shoppen.


Top: My Jewellery // Jeans: H&M // Schoenen: Steve Madden // Tas: Valentino Bags // Horloge: My Jewellery // Ketting: Alltheluckintheworld // Oorbellen: Jewellery By Sophie

Een leuke outfit om te dragen op een dag zoals deze. Het weer in Nederland is enorm onvoorspelbaar, maar de afgelopen weken is dit eigenlijk té absurd. Aan de ene kant van Nederland kan het heel warm zijn, en aan de andere zo'n tien graden kouder. Gelukkig hebben we aan zee toch ook wat warme dagen gehad, al waren die wel op een hand te tellen. Dieper het land in hadden ze toch wat meer geluk qua warme temperaturen. Op dit moment is het aan de kust maar liefst twaalf graden kouder dan vorige week. Tijd om weer een lange broek aan te trekken! Gelukkig laat de zon zich toch zien, en kunnen we de lange mouwen in de kast houden. Ik vind de outfit goed geslaagd, het is altijd een heel proces om tot een matchy-matchy look te komen. Ik laat vaak dingen terugkomen, stoffen/printjes/kleuren, leuk om een beetje mee te spelen. Ik vind vooral het kettinkje erg mooi, zeker omdat het mijn initiaal erop gedrukt heeft. Dit model komt uit de zogenaamde Character-collectie van het merk Alltheluckintheworld is gemaakt van koper met een laagje zilver eromheen. Ik wil dit sieraad heel binnenkort gaan bestellen, die is dus bij deze aan mijn wishlist toegevoegd! Ik ben erg benieuwd wat jullie van de outfit vinden.

Hoe vind jij deze outfitcollage?

Reacties

 1. Leuke collage! Ik vind de jeans echt super tof, die ga ik meteen even opzoeken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat was het een lekker weertje he! Deze outfit vind ik erg leuk geworden. Vooral die mooie hakken. Wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sieraden met een initiaal erin zijn altijd erg mooi. Ik kende het merk nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die top vind ik echt heel erg tof zeg! Wat een vrolijke print.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede outfitinspiratie! Ik moet die broek echt hebben. Precies waar ik al maanden naar opzoek was! Wat een prachtige jeans. Love it, ik ga meteen op de webshop van H&M kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke outfit vooral de top! Ik wil zo'n top nog hebben in het zwart haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke outfitinspiratie! Hele toffe combinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die hakken zijn echt geweldig. Heb ik nodig in mijn leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de broek en top erg mooi! Je moet dit soort artikelen veel vaker gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Weer geweldige inspiratie om op te doen. Mooie collages heb je gemaakt Nienke.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands