Winactie: Vijf PinkGellac gelnagellakjes

maandag 2 april 2018

Delen is toch wel de paasgedachte, en het leek me wel een goed idee om dit door te voeren door iets weg te geven. Ik doe eigenlijk niet mega vaak aan het houden van winacties, maar als ik het dan eenmaal doe wil ik het wel meteen goed doen! Je kunt vanaf vandaag kans maken op vijf super toffe gelnagellakjes van Pink Gellac ter waarde van €75,-. Je hoeft er eigenlijk niet eens veel voor te doen, een paar simpele voorwaarden zitten aan deze winactie verbonden. Volg de stappen en maak kans. In februari schaftte ik van mijn eigen centjes een starter set aan, en ben sindsdien enthousiast aan het lakken met Pink Gellac. Ik ben er zo enthousiast over geworden dat ik een mede-gellakker ook wat nieuwe kleurtjes gun. Ik geef in totaal vijf kleuren weg waarvan drie hele mooie pastel tinten, een natural nude tint én een neon roze tint.

Met Pink Gellac kan je jezelf thuis een gellak manicure geven die belooft twee weken te blijven zitten. Het is het nummer 1 gel polish merk van Europa en er zijn meer dan 80 kleuren en verschillende finishes nagellak van verkrijgbaar. Ze brengen meerdere keren per jaar nieuwe collecties uit, hierdoor kun je de nageltrends gemakkelijk volgen. Pink Gellac is makkelijk te bestellen en de lakjes hebben maar liefst een inhoud van 15ml. Ook nail arts zijn er trouwens goed mee mogelijk, dus je kan er echt alle kanten mee op; van een French manicure tot aan stamping nail art bijvoorbeeld. Love it. De gellac blijft bij mij makkelijk 2,5 week zitten.

Je kunt alleen meedoen als je al een UV of LED lamp, primer en topcoat hebt, of van plan bent om die zelf aan te schaffen. Ik kan een van jullie blij maken met vijf leuke kleurtjes, maar niet met een complete set. Ik weet dat er heel veel mensen al trouwe klant van Pink Gellac zijn, waardoor het vast wel bij het juiste persoon terecht komt. Mocht je nog niet in het bezit zijn van Pink Gellac producten maar wel mee willen doen met de winactie, dan kun je er wel zelf voor kiezen om wat dingetjes nog zelf aan te schaffen, zoals een lamp, primer en topcoat. Anders kan je jammer genoeg niet meedoen met deze winactie. De volgende keer houd ik weer een winactie waar iedereen wat aan heeft!

Volg deze stappen om kans te maken
1) Volg mij op Instagram, Bloglovin & Facebook.
2) Repost de foto over de winactie die ik op mijn instagram heb geplaatst om extra kans te maken, en tag mij erin.
3) Laat hieronder weten dat je mee doet, en laat je email of instagramnaam achter.

De winnares krijgt 20 april een persoonlijk berichtje van me.
Ga jij meedoen aan de winactie?

10 opmerkingen:

 1. Oh super leuk dat je dit weggeeft! Helaas heb ik de lamp niet, dus ik sla even over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me geweldig, ik lees hier zo veel goeds over en ik ben dol op gel nagellak! Insta Sabrina wtw, ik heb ook gedeeld
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleuren ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe mee!! (Instagramnaam is gelijk aan hier genoemde naam.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk winactie. Ik doe heel graag mee

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke actie maar helaas heb ik geen speciale lamp :(
  (en helaas ook geen plannen om die aan te schaffen aangezien ik juist aan het minimaliseren ben)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof! Ik doe graag mee! Ik volg je op IG onder @younaileditnl en op bloglovin' en facebook met lisannedekruijff@gmail.com ;) Ik ben dol op Pink Gellac, dus hier word echt helemaal blij van. Mijn nagels beginnen na een stressvolle periode eigenlijk weer te groeien, dus gellac is perfect! Ik ga de foto nog even reposten op IG. :)
  Liefst,
  Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Ik mag helaas niks op mijn nagels dragen door werk. Wel een hele leuke winactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie fotos nien! Ik doe ook mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat tof! Ik doe graag mee, ben dol op Pink Gellac.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!