Mogelijk gemaakt door Blogger.

About me

Joehoe! Ik ben Nienke een  enthousiast, nieuwsgierig en eigenwijs meisje die geboren is op 2-02-2001. Ja, je leest het goed, ik ben momenteel 16 jaartjes jong. Toen ik 12 jaar was startte ik een blog op en sinds eind 2014 blog ik op www.niennthings.nl. Dit doe ik na bijna drie jaar nog steeds met heel erg veel liefde. De woorden: shoelover, foodlover, fashionlover & beautyaddict passen helemaal bij mij. :)

Daarnaast ben ik met onwijs veel plezier eigenaar van dit kleine stukje op het web! Verder ben ik dol op zomerse dagen, winkelen, perfect gelakte nagels, lekker eten, make-up, kleding, YouTube, fitness, verschillende series, pastelkleurtjes, mijn lieve hond Gucci en de mensen om mij heen!

Op dit moment zit ik in de vierde klas op niveau 4, yeas laatste jaartje! School is iets wat best veel tijd vraagt, maar gelukkig heb ik nog tijd over voor mijn grote hobby, bloggen. Na mijn examens wil ik een opleiding beginnen om schoonheidsspecialiste te worden. So excited!

Door de jaren heen heb in mijn leven al heel wat meegemaakt, maar gelukkig zijn er op dit moment bijna alleen leuke dingen. Het heeft me gevormd tot wie ik nu ben, sterker geworden, volwassener geworden en dankzij alles mijn kijk op de wereld veranderd. Keep your head up, na elke flinke regenbui in je leven, gaat het zonnetje gewoon weer schijnen. ;)

Ondanks dat ik nog maar vijftien jaar ben, vind ik het onwijs tof om mijn eigen stukje op het wereld wijde web te hebben. Sinds dat ik blog heb ik al heel wat toffe samenwerkingen kunnen doen met webshops, heb ik hoogtepunten behaald op blog gebied, en heb ik een onwijze groei gemaakt. Niets is meer wat het was, hoe ik begon is niks te vergelijken met hoe ik het nu doe. Ik hoop dat ik jullie het leuk vinden om mijn blog te bezoeken, er staan inmiddels meer dan 400 artikelen online, dus genoeg om te lezen! Per week komen er een paar artikelen online op het gebied van beauty, lifestyle, fashion en food. Enjoy!

Nu weet je nog niet alles over mij, maar ben je wel een klein stukje meer over mij te weten gekomen. Meer willen weten over mij persoonlijk? Er komen geregeld persoonlijke artikelen en tags online.

Mij persoonlijk volgen via social media? Dat kan!
Liefs,