About me

Joehoe! Ik ben Nienke een  enthousiast, nieuwsgierig en eigenwijs meisje die geboren is op 2-02-2001. Wat betekent dat ik momenteel 17 jaartjes jong ben. Toen ik 12 jaar was startte ik een blog op en sinds eind 2014 blog ik op www.niennthings.nl. Dit doe ik na al jaren nog steeds met heel erg veel liefde. De woorden: shoelover, foodlover, fashionlover & beautyaddict passen helemaal bij mij. :)

Daarnaast ben ik met onwijs veel plezier eigenaar van dit kleine stukje op het web! Verder ben ik dol op zomerse dagen, winkelen, perfect gelakte nagels, lekker eten, make-up, kleding, YouTube, fitness, verschillende series, pastelkleurtjes, mijn lieve hond Gucci en de mensen om mij heen!

Ondanks dat ik nog maar zeventien jaar ben, vind ik het onwijs tof om mijn eigen stukje op het wereld wijde web te hebben. Sinds dat ik blog heb ik al heel wat toffe samenwerkingen kunnen doen met webshops, heb ik hoogtepunten behaald op blog gebied, en heb ik een onwijze groei gemaakt. Niets is meer wat het was, hoe ik begon is een wereld van verschil met hoe ik het nu allemaal aanpak, en daarnaast is de kwaliteit een stijgende lijn.. Ik hoop dat ik jullie het leuk vinden om mijn blog te bezoeken. Er staan inmiddels meer dan 600 artikelen online, dus er is genoeg om te lezen! Elke week komen er meerdere artikelen online op het gebied van beauty, lifestyle, interior, fashion en food. Enjoy!

Nu weet je nog niet alles over mij, maar ben je wel een klein stukje meer over mij te weten gekomen! Meer willen weten over mij persoonlijk? Er komen geregeld persoonlijke artikelen en tags online.

Mij persoonlijk volgen via social media? Dat kan! Ik ben namelijk actief op instagram onder @nienkehilbrands.

Mijn site www.niennthings.nl is een online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Ik vind het erg leuk om beauty producten te reviewen, interieur tips te delen, nieuwe recepten of gerechten te proberen en jullie mee te nemen in mijn verhuizingsavontuur. Elke week verschijnen er meerdere blogposts online, vaak zijn dit er 3 à 4 in de week.  En ben daarnaast ook erg actief op mijn Instagrampagina (@nienkehilbrands), waar ik wat kiekjes van achter de schermen deel en een wat (im)perfecte feed bijhoud.