Samenwerken?

Eén van de leukste dingen aan bloggen zijn toch wel de samenwerkingen met de tofste merken en bedrijven. Zo heb ik o.a al eens samen mogen werken met bedrijven zoals: Hunkemöller, Thuisbezorgd, Thermen Bussloo, Beautybox, Body&Fitshop, Polette, enz. Mocht u ook een samenwerking met Niennthings zien zitten, schroom dan zeker niet om contact met mij op te nemen. Wie weet kunnen we samen kijken naar een toffe samenwerking waar beide partijen iets aan hebben! Met maandelijks op de blog +13k unieke bezoekers en op instagram +5k followers kan ik wellicht iets voor u betekenen. Ik sta altijd open voor een fijne samenwerking en ben dan ook erg benieuwd naar nieuwe producten en merken! Het artikel is altijd eerlijk, dus ik kan niet garanderen dat alles wat ik review altijd positief is. Met een doelgroep van meiden/vrouwen tussen de 12 en 45 jaar richt ik me vooral op allerlei vrouwelijke onderwerpen. Van lingerie, make-up tot aan interieur hacks.

Mocht u als webshop, bedrijf of merk met mij willen samenwerken, neem dan contact op via de mail; niennthings@hotmail.com. Ik zou u zo snel mogelijk terug proberen te mailen, tevens kunt u altijd mailen voor meer informatie.

Wat zijn de mogelijkheden?
  • Een product review: U kunt een product ter review naar mij opsturen waarover ik dan 100% eerlijk mijn mening zal geven.
  • Advertorial: Het is mogelijk om een advertorial aan te vragen op mijn blog. U kunt mij mailen om samen tot een passende mogelijkheid te komen. Naast mijn blog kan ik ook een advertorial op mijn Instagram account plaatsen. Dit is alleen niet gratis.
  • Aandacht besteden aan uw webshop op een of meerdere social media accounts van mij.
  • Mocht u zelf een leuke idee hebben, kan u dat altijd voorstellen. Samenwerken kan in verschillende vormen, en ik ben zeker bereid om over uw voorstel na te denken.