Mogelijk gemaakt door Blogger.

Samenwerken?

Voor samenwerkingen kunt u mailen naar; niennthings@hotmail.com Ik sta open voor samenwerkingen en ben dan ook erg benieuwd naar nieuwe producten en merken! Het artikel is altijd eerlijk, dus ik kan niet garanderen dat de review altijd positief is.

Mocht u als webshop met mij willen samenwerken, mail mij dan op het bovenstaande email adres. Ik zou u zo snel mogelijk terug proberen te mailen, om informatie kunt u mij altijd mailen.

Ik wil het wel in thema houden, ik ben een beauty/lifestyle blogger dus is het logisch dat ik over bepaalde onderwerpen wel/niet blog.

Doelgroep:
Mij doelgroep- Meiden/vrouwen van 12 tot 45 jaar.

Ik ben te vinden op:
Twitter, Instagram, Bloglovin & Facebook.

Wat zijn de mogelijkheden?
  • Een product review: U kunt een product ter review naar mij opsturen waarover ik dan 100% eerlijk mijn mening zal geven.
  • Advertorial: Het is mogelijk om een advertorial aan te vragen op mijn blog. U kunt mij mailen om samen tot een passende mogelijkheid te komen. Naast mijn blog kan ik ook een advertorial op mijn Instagram account plaatsen. Dit is alleen niet gratis.
  • Aandacht besteden aan uw webshop op een of meerdere social media accounts van mij.
  • Mocht u zelf een leuke idee hebben, kan u dat altijd voorstellen. Samenwerken kan in verschillende vormen, en ik ben bereid om over uw idee na te denken.

Ik heb o.a samengewerkt met: 
ShopZerovintage, Ziaja, Drogistplein, Beautybox, Body&Fitshop, Polette, Bagageonline, Season bags, Horlogeloods, Hunkemöller, Uzuma, Usgroceries,Thuisbezorgd, Eyeslipsface, Thermen Bussloo, Het beste van de kweker & Nacomi.